24 juli, 2009

de mest seriösa människorna .

vid tjugo i nio så gick jag och mötte nicole vid pendeln :)
sedan så gick vi hem till mig, hon fick se mitt hus och så. sedan så satt vi i mitt kök hela kvällen och drack dricka, åt ostbågar och chips och va lite tjocka, och vi snackade hela tiden, riktigt roligt hade vi faktiskt! ;) å så fort någon skulle säga något seriöst, så gick det fan inte, vi ba börja flabba, tihihihihi. tiden gick alldeles för fort, så halv elva så gick hon hem :( men vi får fan ta och träffas snart igen, riktigt bra den tjejen är hon! :)

jag började skratta när jag hade nen ostbåge i munnen så jag råkade jag svälja den hel, den typ smälte i halsen :s haha.

imorgon så ska jag jobba, jag ska ha med mig datorn, så jag lär väl skriva snart då (a)

ciao!

photoshop daxs!

jag vill verkligen lära mig mera om photoshop, och det ska jag!
dels så ska jag titta på youtube, men sedan har jag fått instruktionsvideor ifrån fototidningar som jag ska dra nytta av, de har nog legat nere i källaren vid datorn i fyra år eller något, haha. jag blir liksom så inspirerad av andra som är duktiga.

idag har jag nästan inte gjort någonting, jag va nere på kungs en sväng för att fixa min pulsklocka som hade slut på batterier. så nu är den fixad.

imorgon ska jag jobba, kl 07,30 börjar jag, det ser jag INTE fram emot, men nu har jag ju mobilt bredband, så då går ju tiden snabbare, och om det är mycket folk så är det ju mycket att göra. lite hoppas jag på att det ska bli dåligt väder, men tittar man på himlen nu, så spricker det upp, helvete. det blir som det blir.

försökte ringa jennifer förut, men fick inget svar. hon kommer hem ifrån sin pappa idag, och vi tänke träffas, men jag vet inte hur det blir, ;)

ciao!