28 augusti, 2009

sjuk?

Fredag idag då!
Tråkigt väder dock, duggade imorse när jag skulle cykla till skolan, men sedan brakade det upp och började verkligen spöregna, så när jag kommer till skolan så är jag ju genomblöt inprincip, med min fina tunika och jeansshorts! Första lektion va då idrott, och det va la kul, hehe.. Här är iaf alla seriösa på idrotten, och det gör verkligen att jag kan koncentrera mig mycket bättre, mycket skönt! Fick även de första läxorna idag, i franska och engelska. Absolut inga svåra läxor, men det gäller att plugga gärnet redan från början eftersom att jag inte behövde plugga typ någonting på hede så är jag väl kanske inte så van vid det, bra betyg, here I come!

Känner mig dock sjuk, har ont i huvudet, täppt i näsan och halsont.. Höstsjuka kanske? Hoppas den inte blir långvarig! Ska ju jobba heldag imorgon, inte kul, men jag får ju tänka på att jag får pengar i min ficka, haha.

Min dator har krånglat lite de senaste dygnet, men nu har jag gjort en systemåterställning så nu hoppas jag på att allt ska fungera som det ska.


Dagens;



Är förresten riktigt sugen på att tona om mitt hår nu, det har gått en lång period nu sedan sist, så jag får tjata lite på mammsen så blir det väl av inom en snar framtid, får man väl hoppas..

Hur går godisförbudet egentligen? Jodå, jag har allt lyckats hålla mig borta ifrån frästelserna, även om jag har blivit rejält sugen någon gång så har jag tänkt på att mamma absolut inte får övervinna mig, haha ;) kanske att hon ramlar ner i fällan? Nja, skulle inte tro det med den vinnarskallen som hon har..

Nu ska jag sova för att gå upp vid kvart i sju på en lördag .... -.-

/E.