05 september, 2009

Garderobrens!

Igår kväll så började jag att rensa garderoben, jag hittade ingenting i den och allt var bara i oordning. Det tog väl ca 1,5 timme för mig att rensa ur den, men vad tomt det blev! Denna gången tänke jag realistiskt, vad kommer jag faktiskt att använda och vad kommer jag inte att använda, inte tänka på vad mamma vill att jag ska ha för kläder på mig, utan jag tittade efter min smak. Nu känns den nästan tom på kläder, men samtidigt redo för nytt! ;)
Nu är jag helt frisk och körde mitt första träningspass idag, det blev spinning, någonting som jag verkligen tycker är tråkigt, men det fick bli vad det blev. Sedan hem och käkade, duschade.
När jag skulle starta datorn så började den krångla precis som den gjorde för ett tag sedan, så nu gjorde jag en systemåterställning till standardinställningarna, dvs att den återställde allt precis som den såg ut när jag fick den. Så alla bilder och program som jag har lagt in/installerat är nu borta.. Tur att jag inte har haft datorn någon längre tid, för då hade det blivit surt! Men nu fungerar den som den ska, och jag tror nog inte att jag ska installera nedladdningsprogram någe mera.. ;)


Nu ska jag ner till min familj och titta på No country for old men :)


Imorgon jobbar jag ifrån 9-18, vi hörs!

/E.