27 augusti, 2009

Trodde jag skulle hålla mig mera uppdaterad..

Som rubriken lyder så trodde jag att jag skulle hålla mig mycket mera uppdaterad och skriva inlägg i inpincip varje dag eftersom att jag har köpt mig en laptop.. men tro det eller ej, inte ett enda inlägg sedan den 24:e juli, fy och skam! Nu har jag suttit och tittat runt bland lite bloggar, så då blev jag väldigt sugen på att skriva igen! Så nu, den 27:e augusti skriver jag igen..

Som de flesta säkert redan vet så har jag bytt skola till Hålabäck skolan. Enligt mig så är den otroligt bra! Jag har ju bara gått där sedan terminstart(20:e augusti)men än sålänge så verkar det super!

Idag har jag inte gjort så mycket, slutade vid tre, var sedan med Nicole, vi mötte upp Sandra vid stationen och va lite med henne och så :) tog sedan min fin fina tantcykel och trampade hemåt. Usch, nu känns det verkligen att hösten är påväg! Jackan på, inte längre korta sommarleggins är inget man rekomenderar! Dock så är det gaaaanska varmt i vårat klassrum trotts att vi öppnar fönstret.. Klassen jag går i är bra :) Jag kommer överrens med de allra flesta, bättre än på Hede! Vårat schema är nice och allt är prima liv, inte överdrivet långa lektioner. Har inte fått alla mina böcker, för våran Ma/No lärare är sjuk så jag har inte fått mina No-böcker ännu, h3h3..

Imorgon, fredag, så har vi våran första riktiga gympalektion, skönt att höra att alla duschar efter gympan!! Lite skabb annars, *HOST*MENAR ABSOLUT INTE ATT DET INTE VAR SÅ PÅ HEDE!!!*HOST*

Häromdagen så var jag med Lydia och Nicole, och då såg vi en GRÖN tant! Helt seriöst, hon var helt grön i ansiktet, på händerna och på benen, för det var det enda man såg. Precis som om hon mådde illa.. Riktigt scarry :'s Men hon var gammal, så det var väl kanske därför, haha, jag hoppas verkligen inte att jag blir grön när jag blir gammal..

Dagens motto: Then do it!

Det var allt för denna gången! :)

/Emma :)